Saker och ting

Kom idag hem från Stockholm. Och vi lyckades såklart pricka in den finaste dagen på länge att bila hem på. Anna är nu hemma och en aning jetlaggad. Hon visade upp kläder i mängder som hon shoppat där borta, helt otroligt! Jag kan knappt vänta på att få åka till NYC nu, haha!

Igår var jag på den amerikanska ambassaden. Det var som väntat, lång väntan, drygt två timmar. Intervjun tror jag inte ens tog en minut. Han som intervjuade mig pratade mest om hur synd det var att de stängt konsulatet i Göteborg för tillfället. Fast det gjorde inte mig så mycket. Det var trevligt att vara i Stockholm. Vi hälsade på några vänner och fick uppleva Stockholm med båt. Väldigt fint!

Jag var alldeles nyss med om mitt första hejdå-vi-ses-om-ett-år. Det var Kajsa som ska åka iväg till Thailand och jobba som voluntärarbetare på ett barnhem där. Det är hennes projektarbete och det verkar vara jättespännande! Apråpå projektarbete är det massa arbete som måste göras innan jag åker.. Och jag och Natasha har knappt börjat. Faan..

Imorgon kommer kusinerna från Norge hit. De kommer vara här någa dagar sedan åker vi tillsammans till Norge och bor hos dem i Kristanssand ett tag. Det ska bli kul! :D


I huvustaden

Nu är det exakt en månad kvar! Jag är för tillfället i Stockholm, kom hit igår. Vi ska hämta hem Anna från Arlanda på onsdag. Just nu är hon i New York. Och shoppar säkert loss.. Hon verkar ha haft det jättekul och påstår att hon redan tänker på engelska?! Imorgon ska jag upp tidigt för jag har en tid hos den amerikanska ambassaden. Det blir troligtvis köande i ett par timmar för en kort inervju. Måste sova. Godnatt!

40 dagar kvar

40 dagar är faktiskt ingenting. Och det är fortfarande mycket kvar att ordna. Jag orkar liksom inte ta itu med något. Fast jag lyckades faktiskt ordna ett riktigt VISA-kort idag + ICA-kort för uttag. Och ta foto till min visumansökan. *stolt* Ett besök på den amerikanska ambassaden sker först den 22 juli. Då ska vi vara i Stockholm några dagar och hämta Anna på samma gång. Hon har varit borta ett tag nu och jag måste erkänna att jag saknar henne lite, haha. :)

Förra veckan var jag på arvikafestivalen och det var jättekul! Staden var mysig, vädret var fint och så fanns det såklart en massa bra band. Man stod längst fram och skrek med till den underbara musiken hela tiden, weei!! Att campa gick överraskande bra också haha. När min värdmamma fick reda på att jag skulle tälta blev hon jätteglad och sa att när jag är där kommer jag att bli en van campare. eehhh.. Nästan direkt när jag kommer dit, under Labor Day, har de planerat att tillsammans med vänner åka till sin cabin några dagar och "barnen" ska  tydligen tälta..yay.. ;)
I alla fall så har jag mest tagit det lugnt den här veckan, det behövdes verkligen. Igår var jag på sommarstället i Bohuslän. Nästa vecka kanske jag ska till Skåne och sen ska jag till Halmstad.

Tog en dum spruta idag och min arm bara värker ..blää för sprutor!
men nu måste jag dra, ska äta grillat! :D

RSS 2.0