No More High School

Slutade skolan i fredags. The Final Exams gick helt okej. Jag har nu gått ut High School med ett 4,0 i genomsnitt vilket innebär att jag haft alla A's. Skolan här har aldrig varit jätteutmanande utan gör man det man ska klarar man sig bra.

Den här helgen har varit lång och händelserik. I fredags var jag och spelade tennis med några kompisar. På kvällen vi gick ut och åt på Applebee's. Sedan åkte vi och spelade ute-minigolf.  Efter det åkte vi och tittade vi på film hos mig. Det var den svenska vampyrfilmen "Let the Right One In" som har fått mycket bra kritik. Den var en besvikelse.



I lördags åkte jag med Kasie  och hennes kompisar från kyrkan till en sjö. Jag, Kasie, Tom, Jared, Aaron, Theodore och Amanda, hoppade i den äckligt algerika sjön. Vattnet var ganska kallt, och vi simmade ut till en hög klippa. Väl uppe kändes det jättehögt och vi pushade varandra att hoppa. Jag tog mod till mig och hoppade och det var jätteläskigt, men kul.
På kvällen var det dags för Theo's fest. Jag åkte dit med Megan, Mario och Fabían. Vi åkte till ett ställe där en massa folk var pch precis bredvid fanns det stora buffalos (helt random). Efter att ha varit där ett tag åkte alla till Theo's hus och hängde och hade det kul.

På söndagen spelade jag tennis med Mario, Fabian, Kasie och hennes kyrkkompisar. Eftersom vi var så många kunde vi ha minitorunaments. Det var jättekul och vi spelade i timmar i gassande sol. När jag kom hem hängde jag med Theo ett tag och sedan åkte jag till A&W där Fabian hängde för att Mario jobbar där. Vi var ganska uttråkade och väntade i timmar på att Mario's shift skulle vara över. Sedan åkte vi till Mario's hus och var där och gick sedan över till Kasie.



Måndagen var Memorial Day. På eftermiddagen åkte jag till Kasies hus och dit kom också Mario, Fabian och Theo. Vi hade en stor vattenballongfight i Kasie's trädgård och det var sjukt roligt. Sedan år vi picknick och hängde vid hennes hus resten av dagen och hade det mysigt.



Idag så hade jag min första riktiga sommarlovsdag. Jag hängde med min bästa senior kompis Theo hela dagen. Vi spelade tennis vid två tillfällen. Vädret är så himla underbart  :)

MIN FAMILJ KOMMER NÄSTA VECKA!!! EXCITED :D


HajKajMajBajTajPajNajRajVajLajYaj

Denna veckan är sista skolveckan! Aldrig mer High School för mig!!!! YAY. Fast sorgligt på samma gång. Har varit segt att plugga så mycket för ingenting. Eller egentligen har det ju gett mig en hel del kunskap om man vill se det från den positiva sidan...

Idag var en soft dag. Jag, Kasie, Fab och Mario skippade 4th hr för att gå och äta och få extra lång lunch. Det var en underbar dag ute, varmt och solsken. Jag och Kasie köpte goda Subs på Jersey Giants och killarna köpte sin vanliga friterade mat på Wendy's. Sedan åkte vi till Shark Park och satt vid en sjö och åt. Sjön var fylld med ankor med ungar. Dum som jag var slängde jag ut lite mat vilket resulterade i att vi blev omringade av skrikande ankor. Det var nästan lite läskigt, speciellt då dem fräste till ibland. Efter en stund var vi tvungna att åka tillbaka till våra sista klasser. Jag hade ett final exam i Astronomy fast det var superlätt då man fick använda sina notes. Imorgon har jag typ bara två klasser och på fredag likaså. Sedan är det helt slut!! Vet verkligen inte vad jag ska göra då.. Hade ju planerat att åka till det stora nöjesfältet Cedar Point men det är klart man inte får lov på grund av alla dumma regler.. Så nu blir det väl Michigan Adventures istället. Jag kom nyss hem från att ha spelat tennis med några vänner. Vädret gjorde mig crazy. Denna hetta som plötsligt dykt upp från ingenstans..

Senior Skip Day

Tennis är slut. Vår absolut sista match spelade vi i måndags och vann. Haha vi spelade emot två andra utbytesstudenter från Tyskland. Det känns tråkigt att tennis är över, men jag kommer fortsätta spela här :)



En konstig sak som har hänt är att min kompis Fabian, utbytesstudent från Tyskland, åkte hem i tisdags pga. familjeskäl. Han kommer dock tillbaka på söndag igen. När jag pratade med honom sa han att allt kändes så fel därborta för honom. Han ville bara tillbaka hit. Vad hemskt det måste vara att känna så..

I fredags var det Senior Skip Day! Alla seniors skolkar alltså hela dagen. Min favoritdag hihi :) Först kom Theo över till mitt hus och var där en stund. Sedan så kom Pock och hämtade upp oss och Eileen. Pock är en väldigt impulsiv och spontan människa och han försökte länge övertala oss att sticka till Mackinac Island. Vi försökte förklara att det tar typ fyra timmar att åka dit, men fick svaret att vem kan berätta att dem åkt tilll ett ställe långt borta, varit där en timme och köpt fudge, och sedan åkt hem. Han är speciell den människan. Istället åkte vi och åt på Theos föräldrars restaurang. Det är gott och vi får alltid maten gratis. Efter det gick vi på bio och såg Anglels and Demons. Den var riktigt bra och intressant. Sedan åkte vi till ett utemall som låg brevid och var där ett tag för att sedan åka till Pocks hus. Pock försökte återigen övertyga oss om Mackinac Island, men att vi kunde sova en natt på hotell. Fast det blev aldrig av. Jag och Theo åkte till mitt hus igen och efter ett tag kom Megan också. Vi åkte till East Lansing Downtown, och jag älskar den delen av staden!  Det är så mysigt och fint runt omkring där. Vi gick på Urban Outfitters, sedan åt vi och hängde på Bubble Island ett tag och drack goda smoothies. Vi åkte tillbaka till mitt hus igen och var där tills det var sent och dem åkte hem. Det var min långa senior skip day och jag hade mycket kul :)

Och förresten: Tack alla ni som kom ihåg min Namnsdag igår!


Aliens Exist

Hey. Veckan har gått läskigt snabbt. Vart tar egentligen alla dagar vägen?? På samma gång känns skolan extra seg..
I måndags spelade jag och Kasie en tennismatch på Varsity nivå! Vi var nr 3 Doubles mot Eastern. Och vi vann emot the bitches! För dem var otrevliga och argued varje gång vi kallade ut bollen. Våra coacher fick till och med prata med oss för att försöka hitta en lösning. Himla idioter men jag är superglad att vi vann. Så nu får jag mitt Varsity Letter :D
Sedan har vi också spelat challenge matcher inom teamet. Top 4 doubles är väldigt jämna och vi var ju nr 1. Så tvingades vi köra en ny challenge och det blev exakt lika poäng totalt för alla team. Coach visste inte vad han skulle göra, så plötsligt droppade vi ner till nr 4. Jag och Kasie var jätteupprörda såklart. På onsdagen hade vi away game en timme härifrån i Jackson. Vi vann enkelt 6-0 6-0. JV tennis har vunnit alla matcher total så vi är undefeatable som dem säger :) Vi hade även challenge på torsdagen som flyttade upp oss till nr 2 som tur var. Haha sorry med all ointressant tennis.

Jag vill också bjuda på lite bilder av sex gulliga hundvalpar. :)


B1: Stolta föräldrar, Maggie & Sam, B2: Mini puppies en dag gamla (dem växer snabbt tro mig)

På fredagen åke jag, Kasie, Theo, Mario och Krista till det läskiga huset igen för att se det i dagsljus. Det var ändå läskigt faktiskt. Jag var den enda som gick in i själva huset och golvet var halvt nerrasat och därinne låg två döda tvättbjörnar och stank. Sedan åkte vi för att  hämta Fabian från en baseballmatch. Vi ville skrämma honom så Theo ringde Pock som lovade att möta oss vid huset. Det roliga var att Fabian hela tiden sa att det inte alls var läskigt alls osv. När vi kom tillbaka var det kolsvart ute. Vi gick in i huset igen med våra ficklampor. Strax kom Pock, Andy och Eileen med papperspåsar på huvudet, fast det blev tyvärr lite misslyckat så Fabian blev aldrig riktigt skrämd. Vi gick ner i husets källare och på väggen var det skrivit Jason och andra läskiga saker. Sedan åkte vi därifrån men några män verkade ha fått syn på oss. Vi var ju trespassing så vi får hoppas på att dem inte rapporterade det vidare..



Vi åkte iväg och åt, hängde på skolans parkeringplats (där flera andra hängde konstigt nog) och spenderade resten av kvällen i Theos fina hus. Vi spelade kort och pratade om att aliens existerar. Theo kan allt om sådant, han har gjort mycket vetenskaplig research och det var fascinerande att höra. Han övertygade oss allihopa. Helt seriöst dem finns och bevisen är tydliga.. Scary.



Snart drar jag iväg för att spela tennis som vanligt med Kasie, Mario och Fabian :)


Prom

Lördagen var en lång dag. Egentligen skulle jag och Kasie vara med på ett tennis tournament men eftersom det var prom valde vi att avstå. Istället åkte vi till ett ställe för att fixa vårat hår. Det var en fruktansvärd upplevelse och mer orkar jag inte säga.. Men håret blev väl ändå helt ok. Sedan åkte vi hem och gjorde i ordning oss inför den stora kvällen.



Pock, Eileen och Theo kom och hämtade upp mig. Theo gav mig en corsage (blommor runt handen) och jag gav honom en boutonniere. Vi åkte till MSU gardens för att ta en massa kort tillsammans med alla. 




Efter kortagningen åkte vi vidare till Clara's för att äta. Det låg i East Lansing och är en gammal tågstation omgjord till en restaurang. Eftersom jag och Theo var lite mitt emellan två grupper blev det jobbigt att bestämma vart vi skulle sitta. Det slutade med att vi till främst var med mina vänners grupp resten av kvällen. Maten var god fast jag kunde inte äta så mycket jag ville tack vare en alldeles för tajt klänning..



B1: Megan, Jag, Theo, Fabian, B2: Kasie, Mario, Krista, B3: Conor, Nicole, B4: Fabian, Megan, jag

Efter den goda middagen klämde vi in oss i en liten bil (jag låg över folk i baksätet) och då var det dags för huvuddelen av kvällen; dansen. Den höll till i Lansing Center och dem hade dekorerat jättefint i en stor sal. Där fanns bord utspridda och ett dansgolv. Där fanns också en avskärmad sal där fotografer tog fina kort. När vi kom dit skulle vi rösta på prom king and queen. Min värdbror var en av kandidaterna så jag röstade förstås på honom men han vann tyvärr inte. Allting kändes helt enkelt som ett typiskt prom man sett i alla amerikanska filmer, det är verkligen så det går till. Vi dansade och hade det roligt hela kvällen.


Prom var över alldeles för snabbt. Vår grupp åkte till Megans hus, sju stycken i en liten bil. Jag låg i baksätet över alla då med haha. Efter att ha varit där ett tag åkte vi till en skog för att besöka ett "hemsökt" hus. Det finns en massa läskiga historier om detta ställe och vi gick i kolsvart mörker in i skogen. Jag var livrädd men vi klarade oss undan levande. Efter det åkte vi till tacobell och köpte mat och därefter satt vi på skolans fotbollsstadium och åt och hade det mysigt mitt i natten. Allt som allt var det en mycket lyckad prom kväll. :)


RSS 2.0