Detroit

Idag har jag varit på äventyr i Detroit. Spännande. Pock var egentigen den enda jag kände. Med på trippen var också Eileen, Jessica och Emily. Egentligen skulle fler följa med men killarna hade nyss kommit hem från florida och var trötta. Fast alla var schyssta så det var kul ändå. Pock var ivrig att visa oss alla hans favoritställen i Detroit.

Först besökte vi ett populärt candy & peanut store som hette Rocky Peanut CO.



Sedan gick vi till en annan affär, ett slags market store.


B1: Emily, Eileen, Jag, Pock

Vi fortsatte till Greektown. Där åt vi god pizza på Pizza Papalis Taverna. Deras pizza var tjock och omvänd; osten kom före tomatsåsen som låg på toppen. Det var riktigt gott.


B3: Pappa, ser du Skanska skylten? upptäckte den och tyckte det var lite kul att det fanns mitt i Detroit.

Sedan fortsatte vi till Casinot i Greek Town. Jag och Pock funderade på att gambla lite eftersom vi båda är 18 hihi. Fast det blev aldrig av. Väl där uppe åkte vi en slags spårvagn som tog oss runtom i Detroit i luften. Jag fick se Canada på andra sidan av Detroit så det var ganska coolt. Tyvärr kunde vi inte åka över där för då hade jag nog inte kunnat komma tillbaka till USA.



B2: Jessica, B3: Jag (gjorde nåt konstigt såg sjukt ut), Jessica, Emily, B4: Jag (Blä), Jessica, B5: Emily, Eileen, B6: Canada på andra sidan!, B7: Bron över till Canada.

Efter att vi varit i downtown Detroit åkte vi runt för att hitta Pock's hus i the suburbs. Vi stannade på ett jätteghetto ställe först för att tanka. Läskigt. Runtom fanns det nerslitna hus som användes till vad vet jag. Vi körde på 8 mile också. Creepy.

Nu måste jag verkligen packa. Åker till Chicago 6 imorgon bitti! Excited! Ska bli superkul! :D

Kommentarer
Postat av: Calle

varför har du censurerat ditt ansikte xD

2009-04-11 @ 11:04:55
Postat av: Lisa

Det är kul att läsa din blogg för att jag ska själv åka till usa i augusti. Kul att läsa om allt roligt du är med om! :D

2009-04-11 @ 18:08:32
URL: http://lisaiusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0